View Single Post
Old 22 Jul 2009, 09:33   #55
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Originally Posted by Chambord:
Originally Posted by PoliFanAthic:
T4 este cel mai bun Terminator facut vreodata.

esti om batran, cu experienta (peste 1200 postari) ... cum poti sa spui asa ceva ? mai citesc si copii p'acilea. nu ti-e rushine la obraz ?

Ah, batranetea asta.

In alta ordine de idei, am tras o chifla zilele astea cand am dat cumva de Dolan's Cadillac, film bazat pe o carticica de Stephen King, cu mereu neinspiratul Christian Slater si Wes - doua viteze - Bentley (chiar si cu tipa care a jucat prin 2 and 1/2 men de cateva ori). O tragedie de proportii stephenkingiene, care pe langa faptul ca are mai multe carente de logica si practica, mai este si executat intr-un stil amatoricesc, si are un pretext de poveste a carui singur rol este sa sustina ultimele douazeci de minute ale filmului, singurele care par sa aiba vreo tangenta cu ceva care impartaseste spiritul propagat de scriitorul sus numit.

Dar de fapt nu prea am dezamagiri pe anul asta, caci filmele de la care m-am asteptat sa fie slabe/mediocre intr-adevar au fost. Poate reuseste Public Enemies sa sa fie prima dezamagire a anului, dar pana acuma am evitat sa-l vad. Iar sincer sa fiu, dat fiind ca am citit ca n-ar fi cel mai reusit film, nu stiu de ar putea sa mai devina o dezamagire.

Adica, despre ce dezamagiri vorbim aici? Film de le care te astepti, ca idee apriori, sa fie bune si nu sunt chiar asa (adica un Public Enemies, cu regizor fain si actori misto) sau filme despre care se scrie ca sunt bune si de fapt nu-ti sunt deloc pe plac?

Last edited by PoliFanAthic : 22 Jul 2009 at 09:38.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif