View Single Post
Old 22 Jul 2009, 00:14   #1
Neuptolem
Banned

Neuptolem

[editat de StefanDo: n-am inteles prea bine problema lui neuptolem cu bucurestiul (de fapt sensul postarilor lui imi scapa adesea), dar bucurestenii si non-bucurestenii sa se certe aici si nu la reprosuri. Apropo, eu sunt nascut in pitesti si crescut in ploiesti... ]

Nu e neaparat un repros. Vad ca mi-ati sters "capodopera" de mesaj de ieri cand o acidulam pe Miss CineMagia. Intre timp EgOisM si-a schimbat si avatarul, posibil sa se fi simtit tare prost...probabil a si suferit de pe urma modificarii avatarului. Nu zic nu!
Hai mai, chiar nu aveti deloc simtul umorului, pe bune? Atat de perturbatoro-dangeros ma considera unii incat sunt si eu uimit.
Eu am considerat atitudinea mea o arta ironica cu accente educativ-umoristice, disparitia acelui mesaj arunca automat populatia tinta intr-o lumina discriminatorie. Asadar misoginismul feminin, independenta femeii moderne e incurajat la maxim in detrimentul acelor amarati ai sortii din sate ca Radomiresti la care faceam o referire sugestiva. Nu degeaba Romania a ajuns astazi aici si atatia violatori, smekeri si pitzipoance se perinda si-si fac de cap.
Atitudinea Domnisoarei EgOisM era una dur-misogina, cu nasul pe sus, aroganta. Fata asta nu se gandeste la multimea de orasele din tara care nu mai au cinematografe ori altele care au, dar la care nu mai vin filme noi??? Nu mi se pare normal ca o bucuresteanca sa adune DOAR populatia capitalei la un film, pe un forum cu destinatie nationala ori chiar internationala. Pe deasupra cu o atitudine de superioritate, de ingamfare, vis-a-vis de noi astia provincialii mai "amarati" ai sortii.
Nu as fi comentat daca ironia mea ar fi ramas stantata pe topic. Cum cenzura si egoismul exacerbat al bucurestenilor dantuie pe acest forum - exceptiile sunt doar exceptii -, intelegem cu totii ce atitudine trebuie sa adoptam.
Uite ca initial nu bateam aici dar a devenit un repros.
Asta e, orice actiune are repercursiunile ei.

Last edited by StefanDo : 22 Jul 2009 at 18:03.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif