View Single Post
Old 20 Jul 2009, 21:53   #44
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Originally Posted by Pitbull:
Dar Puline, dupä ce a fost sustinutä de atâtia dintre noi, si reprimitä cu sincerä bucurie, si încredere
Eu am tot sustinut-o dar nu stiu daca am reprimit-o cu sincera bucurie si incredere.

Originally Posted by Pitbull:
Ca sä nu mai vorbesc de Ambra Glu(mä), care-n ultimii doi ani si ceva de nenumärate ori s-a milogit pe la stäpânire sä fie reprimit, färä alt scop decât sä batjocoreascä forumul...
Omul e un artist. N-ai vazut cu ce productie se lauda? La ce te poti astepta?
Trebuie sa acceptam ca pe unii pur si simplu nu-i duce capul ca astfel de comportamente nu-i face mai smekeri ori mai superiori. Ei chiar se cred tari! Vorbesc bazandu-ma pe cazuri din real life, specimenele astea se perinda pe langa Manualul ala de Mitocanie Urbana. Chiar, stie careva ce price are? E de studiat problema. Asa suntem noi romanii.
Originally Posted by Pitbull:
Unii oameni sunt pur si simplu incorijibili. Cu tot regretul, nu mai intervin pentru nimeni - si vä sfätuiesc si pe voi sä faceti la fel.
Eh, Pitbull, stai linistit, nu poti face nimic pt ei. Cu atat mai putin daca incerci sa educi oameni pe internet. Ma ai pe mine! Doar stii ca nu obisnuiesc sa te dezamagesc!
Probabil ai vazut ca fostul bannat Mistah J nu mai e nestatornicul paranoic de dinainte si a facut progrese remarcabile ce merita toata atentia site-ului, sper ca Gloria si StefanDo sa-i dea si o diploma la sfarsit de an daca isi va mentine in continuare bunele rezultate.
Sir, Yes, Sir!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif