View Single Post
Old 20 Jul 2009, 15:00   #92
Lili1982
Guru

Lili1982

Originally Posted by miercuri:
Observ ca ai enumerat toate filmele nominalizate la Oscar, ar fi fost mai scurt sa zici ca ti-au placut toate in afara de SM.

Zici ca toate ? Chiar asa ? Am mentionat ceva de The Wrestler sau Rachel Getting Married ? Si lista poate continua si cu alte filme nominalizate... Si destul de importante si ele. Am scris eu ca nu mi-a placut ? Eu nu cred ca reiese asta din concluziile mele. Pur si simplu am mentionat elementele negative care sunt comparativ mai multe decat cele pozitive. As putea sa continui cu elementele negative prin felul in care a fost prezentata India... Asta e parerea mea, argumentele mele si prin urmare gusturile nu se discuta. Eu l-am criticat din punctul meu de vedere... cred ca am vazut mii de filme.... si pot sa-mi exprim parerea in legatura cu orice film care apare de acum incolo. In alta ordine de idei.... vrei sa-ti spun ce m-a revoltat ?? Faptul ca a primit prea multe premii la categorii la care chiar nu merita... la care alte filme erau clar peste... Eu m-am trezit ca in fiecare an la ora 2 dimineata ca sa urmaresc decernarea premiilor si anul asta chiar nu a meritat efortul ! La anumite categorii...corect ar fi fost ca Benjamin Button, The Dark Knight sau Wall-E sa castige.

In incheiere... daca era un film deosebit....ar fi meritat 8 statuete...dar cum NU E...
Gata cu acest film ! Inca o data repet... nu este un film rau in esenta... doar ca a avut concurenta serioasa si aici ma refer la cateva filme extraordinare care meritau mai mult.
Lili1982 is offline   Reply With Quote sendpm.gif