View Single Post
Old 19 Jul 2009, 23:02   #82
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Multumesc acelor gentlemen (sau gentleman-i ) care mi-au luat apararea. De fapt, de ce am facut remarca aceea cu copy-paste-urile... Nu le vad rostul, pentru ca forumul este pentru discutii argumentate intre membri, iar daca vrem sa facem trimiteri putem posta si link-uri. Cand am vazut cat a postat dansatorul_polimorf chiar am devenit curioasa, dar m-am "desumflat" repede cand am vazut ca doar a copiat din alta parte, fara niciun minim efort macar de traducere, daca tot e un forum romanesc. Dar nici nu m-a surprins ca a procedat ca elevii lenesi care fac la scoala comentarii si referate dupa principiul: "Dintr-o carte-i plagiat, din doua e referat si din trei e doctorat!".
Cu dansatorul_polimorf am mai avut niste discutii in contradictoriu in topicul Irreversible. Pentru ca - fara a considera filmul respectiv un gunoi - nu mi s-a parut o capodopera am intrat in contradictie cu doi useri: polimorful si djindjis. In timp ce djindjis - care nu e nici el tocmai simbolul diplomatiei si al tolerantei - a venit totusi cu idei si argumente personale, daca tot facea niste afirmatii, polimorful nu a facut decat ce stie el mai bine: a copiat ce au scris altii si a bagat textele respective la inaintare. Am tras concluzia ca mai mult nu poate.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif