Thread: "The Wrestler"
View Single Post
Old 19 Jul 2009, 20:47   #78
Medicate
Psychosocial

Medicate

Da urestlar

In primul rand as dori sa va salut ! In al doilea rand as dori sa imi exprim parerea despre acest film .... ce mi s-a parut destul de sec si lipsit de asa numitele "chestii" ce te tin infipt pe scaun privind "ochii" ecranului .

M. Rourke (s-au cum se mai scrie) este un .....( hmmmmm sa fiu porc ? ) drogat , care din cate imi amintesc a lasat actoria pentru niste stripteuze ( wow .... he's a fucking genius ) si pentru "praful de copt". In momentul de fatza toata lumea il apreciaza pentru faptul ca a reusit sa lase prafurile si seringile deoparte , lucru intr-adevar de apreciat si pentru rolul din acest film ! Oh come on .... cat de monoton e sa faci un rol de rahat , incercand sa-l dramatizezi cat mai mult posibil ..... BULLSHIT !

Ideea filmului nu a fost rea .... s-a vrut reliefata viata unui wrestler ..... prin cate incercari grele , terifiante trebuie sa treaca pentru a-si putea castiga painea si pentru a-si putea duce la finish existenta "banala". Intrebarea mea este ..... fratii mei dak vreti sa dramatizati super tare un film , de ce nu l-ati folosit pe Leo Di Caprio ? Cu ajutorul fetzei lui de copil adorabil ..... totul ar fi fost mult mai dramatic , imaginati-va pumnii si scaunele cum zboara spre el , deja a-ti fi stiut deznodamantul : OH SHIT .....HE'S DOOMED!