Nu-mi place absolut deloc mentalitatea ta de a exploata pe cei care nu-ti sunt pe plac si nici dispretul cu care arunci vorbe ca "monstri sociali si dejectii inumane". E un mod primitiv si arogant de a gandi. Cu siguranta printre cei care frecventeaza cazinourile sunt oameni care iti sunt superiori pe plan intelectual si uman. De exemplu pocherul e un joc care solicita din plin inteligenta, combinand elemente de teoria probabilitatilor, psihologie si autocontrol emotional.
Personal n-am avut niciodata vreo problema cu "homo robustus", ti-ai pus problema ca in general daca iti vezi de treaba ta, nu au nimic cu tine? Ca sa repet intrebarea lui redmen in alta forma: cu ce te deranjeaza ca unii sparg bani in cazinouri ca sa se dea mari? Cu ce te afecteaza ca altii ii imita? Acei cativa care pierd tot ce au la cazinou ar fi pierdut oricum la altceva, e o problema de structura psihologica. Daca sunt spalari de bani, asta e treaba autoritatilor sa verifice si sa bage la puscarie pe cei vinovati. E ca si cum ai spune ca daca masinile produc accidente care ucid oameni si sunt folosite la jafuri, atunci solutia e sa punem taxe suplimentare pe toate automobilele ca sa descurajam folosirea lor.
Cat despre marile profituri ale cazinourilor, cel putin in Sibiu sunt goale din cauza crizei. Am trecut vinerea seara la un cazinou din centru sa joc pocher si nu era nimeni.
Last edited by Twinsen : 17 Jul 2009 at 08:27.
|