OF: Nu este nici o problema, privind criticile sunt primite cu bratele deschise dak ma pot exprima asa, pentru ca te pot invata criticile. De asta am si spus astept critici.
Dar am o nelamurire, nu cred ca ai inteles ideea mea despre film. Dupa cum spui te satisface o drama buna, si sunt total de acord cu tine. Fiecare film este intr-o anumita categorie, ideal pentru o anumita stare,sunt mai multe lucruri care te indeamna sa vezi un film, iar acestea difera de la persoana la persoana. Nu am incercat sa imi impun preferintele nimanui, sa urmareasca un anumit timp de film, ex:"Uitativa la Transf 2 este fenomenal, sunteti praf daca nu il vizionati.." sau mai stiu eu ce replici ambsurde,dar sunt putin confuz cand vine vorba de anumite persoane care posteaza sub influenta unui cinism amar. Parerile lor nu difera mult de la film la film, categorisind orice film cu aceeasi eticheta.
Si privind asa zisul tau K.O. nu mi se pare o probleme si nu o tratez ca p o problema sau ca pe un minus. Ma repet, astept si alte critici pentru ca respect parerile altor persoane si nu le consider ca lucruri negative, ajuta mult o critica,in special cand este pusa in mod bun si cat de real posibil,cu argumente concrete.
Last edited by Zian : 15 Jul 2009 at 21:03.
|