Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 14 Jul 2009, 00:52   #290
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by raptor:
fis! cam la nivelul unei rapiri din serai sau al unui bibelou cu pescar...si astea sunt produse in serie, si pe astea trebuie sa muncesti serios, nu gluma.

Dupa cum spuneam, nu-i neg valoarea, dar ma indoiesc ca poti compara munca depuse in 12 min de asa ceva cu cea depuse in 2 ore de asa ceva.

Spui tu ca sunt produse in serie, dar pentru 10-20 de minute, o diferenta intre scurt metraje de 1, 2 sau 3 ani e destul de mare. In plus, Miyazaki a scos cam atatea filme bune cate scurt metraje a scos Hertzfeldt, cu diferenta ca Miyazaki face filme de 90+ minute, dar si ca a inceput sa lucreze mai devreme, iar filmele pe care le-am numarat incep din '84, in timp ce Hertzfeldt a inceput in '95.

Originally Posted by Twinsen:
Liviu-, daca imi permiti sa-ti dau o sugestie, nu te lua niciodata dupa premiile pe care le-a primit o lucrare de arta.

Bineinteles ca permit si in acelasi timp iti impartasesc parerea. Ce am scris a fost doar ca raspuns pentru link-ul lui raptor, doar in ceea ce priveste recunoasterea internationala bineinteles.

Last edited by Liviu- : 14 Jul 2009 at 01:01.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif