Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 13 Jul 2009, 22:39   #277
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by raptor:
da, le urasc, pentru ca sunt intoxicare vizuala.

Pai tocmai, tu le consideri intoxicare vizuala fara sa le cunosti si sustii un lucru care suna bine, dar in realitate esti departe de adevar. Pana la urma ce te intoxica atat de tare vizual? Faptul ca folosesc aceleasi cadre mai multe secunde? Inclusiv animatiile tale fac aceste lucruri si uneori sunt chiar simpliste din punct de vedere vizual.

Originally Posted by raptor:
monser, dar ce e animatia? nu e o arta vizuala? nu e logic sa primeze imaginea?

Si filmul e tot o arta vizuala. Cand te uiti la un film te uiti pentru calitatea imaginii? Iar imaginea in anime-uri nu e chiar asa cum o faci tu sa sune, de parca nu ar incerca sa transmita nimic, de parca ar fi un ecran gol. Din punct de vedere narativ e la fel de buna precum oricare alta. Pur si simplu nu are aceeasi calitate precum au altele, dar ti-am explicat si care e motivul, numai ca tu, ca un veritibail inamic al anime-urilor, nu o accepti, dar de fapt nici nu vrei sa procesezi argumentatia, ci o arunci la gunoi inainte de a o citi. Sincer nu am nimic impotriva pentru ca spre deosebire de tine eu nu pierd nimic, sunt deschis tuturor genurilor. Daca e cineva in postura de a pierde o animatie reusita tu esti acela, pentru ca o refuzi cu incapatanare.

Edit: Ar trebui sa deschizi un topic separat pentru animatiile prezentate de tine, daca nu cumva exista deja. Bineinteles, daca iti permite timpul si vointa...

Last edited by Liviu- : 13 Jul 2009 at 22:52.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif