View Single Post
Old 13 Jul 2009, 18:35   #14
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Punctul de pornire a discutiei e legitim, desi usor deplasat. Si eu sunt revoltat reväzând unele elemente de propagandä comunistä din filmele românesti vechi, motiv pentru care uneori le si subliniez în comentariile de pe IMDb (de pildä, la paginile filmelor "Actorul si sälbaticii", "Conspiratia", "Cu mîinile curate" sau "Un comisar acuzä").
Totusi, e foarte bine cä aceste filme se reiau, din multiple motive: nu numai în virtutea libertätii de expresie, ci si datoritä valorii intrinseci a unora dintre ele, sau pentru a-i revedea pe marii nostri actori, ori... pur si simplu fiindcä destule sunt relevante tocmai în sens negativ (ideologic si profesional). Personal, as sustine distribuirea comentatä (înainte de difuzare, sau în programele TV tipärite), evidentiind succint calitätile si defectele filmelor, ca si motivele pentru care prezintä interes.

Altfel, nu väd rostul discutiei în contradictoriu de mai sus, care mai e si confuzä pe deasupra. Vä uräm bun-venit pe Cinemagia, amândurora, si speräm sä nu creati tensiuni pe-aici - si-asa avem destule, si nu le agreem deloc.

Last edited by Pitbull : 13 Jul 2009 at 18:37.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif