Nick-ul meu a plecat de la Troy, de fapt cu mai mult timp inainte, primul erou bradpittilean care m-a impresionat a fost Heinrich Harrer from Seven Years in Tibet dar primul care m-a fascinat cu adevarat a fost Tristan Ludlow din Legendele Toamnei...avea nerv, adrenalina, sarm, seductie, masculinitate, ingrediente atat de necesare pt un pusti abia iesit din adolescenta de 19 ani. In Achilles l-am regasit pe Tristan si e un Tristan mai accentuat dar mai putin sensibil, insa mai eficient. In 2004 facusem obsesie din Achilles si aproape ca devenisem ca el in real life.
La inregistrarea pe forum mi-am ales ca nick-name, fiul sau: Neuptolem.
E sanatos sa-ti cladesti personalitatea, caracterul, cu bucatele din diferiti eroi, eroii din filme pt asta sunt facuti, sa motiveze oamenii. In realitate oamenii sunt prea bombardati cu defecte de caracter si tare de personalitate ca sa te ambitioneze sa-ti fie idoli. Foarte foarte putini si oricum nu in intregime, numai la mici aspecte! E un act de autoaparare, mai bine zis de perfectionare. Eroii cu care am crescut fac parte din noi si chiar daca nimeni nu recunoaste in tine vreo trasatura deosebita pe care ai invatat-o de la ei, tu in sinea ta stii ca ti-au tinut de urat in momentele grele si poate ca nu te asemeni cu ei atat de mult pe cat credeai in copilarie, tinerete, dar te-au ajutat sa te ridici, sa te autoeduci si sa ajungi un om care se intersecteaza cu ei.
Last edited by Neuptolem : 14 Jun 2010 at 09:58.
|