M-am plictisit teribil la filmul asta. Pe la jumatate am inceput sa ma intreb daca s-au spalat bani cu el sau regizorul a avut o mare pila ca sa fie facut. E slab de la un cap la altul. Scenariul e varza, unele replici sint absolut penibile si culmineaza cu replica din final...Totul este fortat, nimic nu se leaga. Bucatile de camera digitala sint ca nuca in perete, nu au nicio logica in povestitul povestii, ba as zice ca nu reusesc decit sa dea un aer de telenovela facuta cu bani putini, personajele sint insipide si atit de prost conturate, incit sint ca niste marionete puse sa zica niste replici in cadre diferite. Niciun fel de tensiune, continuitate, sarm sau chichirez. Imi pare rau pentru ca m-am dus cu asteptari la filmul asta si a fost o dezamagire totala...Totul e aiureala de la replicile stupide, pentru ca nu se bazeaza pe niciun fel de poveste inchegata, pina la aparitia Dianei Krall. Nu stiu cine este Mann, dar a dat-o in bara cu filmul asta: a avut un potential urias de la poveste la actori si a iesit o insailare fusarita. Cih...