Thread: Tatuaje
View Single Post
Old 10 Jul 2009, 23:43   #11
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Tot timpul m-au dezgustat tatuatii! Cu doua exceptii:
- Smekerii adevarati care sunt smekeri tot timpul si nu poarta fete de prefacuti; ex: ceva asemanator cu USA-ii, cam cum sunt prin filme - daca or exista in realitate si tind sa cred ca fenomenul are o amploare cu totul diferita pe alte continente, nu printre toti, desigur.
- Cei pt care un tatuaj e un sport, un act de teribilism pur, fara vreo insemnatate infantila anume; constienti ca e un simplu desen pe piele si nimic mai mult si oricand il pot da jos.
Ma irita teribil:
- snobii, "moda imprumutata", ai nostri si altii care o fac doar ca sa "PARA smekeri", fiind lipsiti de demnitate si personalitate, atunci cand dau piept in piept cu un "adversar" fug de le sfaraie calcaiele iar insemnul negru de pe tegument nu mai reprezinta nimic pt ei, practic tradeaza "mentalitatea", "crezul", semnificatia tatuajului.
- cei ce se cred din lumea buna (contabili, manageri, functionari, agenti bursieri, etc.) si fac asta doar ca sa "fie" macho - sa dea ochii pe spate unei fatuci ce nu presteaza meserie "nobila" ca dumnealor, sa "sperie" superiorul, amicul "taran", samd.
----
Nu m-am tatuat, nu ma voi tatua niciodata. E un simbol, iar pe mine nu ma reprezinta niciun simbol in definitiv, doar pe perioade, pt ca ma schimb incontinuu si sunt mai flexibil, adaptabil, inconstant, prefer sa modific din cand in cand mediul (atitudinea), altfel o iau razna.
A', plus ca nu ma impresioneaza un tatuaj iar subiectul nu creste in ochii mei, nici nu ma sparie, nici-nici..mi se pare pana la urma un act de lasitate din partea subiectului care nu accepta asa cum e el si vrea sa mai uite de complexe, frustrari, refulari, (c-o are mica si degeaba are Ferrari, c-o are prea mare iar intelectul nu-i pe masura, samd.).

Last edited by Neuptolem : 10 Jul 2009 at 23:50.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif