View Single Post
Old 07 Jul 2009, 01:19   #25
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Judex:
Ai scris o multime de aberatii despre un film pe care ar fi trebuit deja sa stii sa-l apreciezi la adevarata sa valoare, cu bune si rele. Nu ma lua pe mine cu infantilisme de diletant gen "nu folosesc anumite clisee liceene". Apoi, crezi ca daca te pasioneaza istoria o si cunosti?

Si nu, nu te urmaresc, doar ma minunez cum reusesti sa devii ridicola in analiza unui film care ti-a placut si pe care incepusesi bine sa-l comentezi.

Daca esti capabil sa faci fata unei discutii in contradictoriu (desi daca nu m-ai convins de asta in 2 luni, nu stiu cum ai sa ma convingi vreodata) fara sa injuri si sa faci crize de isterie, te rog sa explici CE ANUME este ridicol in ce am spus??????

momentan mi-ai imputat acel cliseu cu calatorie initiatica (termen care mie nu mi-a spalat creierii) si antisemitismul Ucrainei. Despre acest din urma aspect, am incercat cu frumosul sa-ti explic ca gresesti si ca EU am dreptate. E greu de suportat, stiu. Cum anume am dreptate? Pai prima sursa de infos este chiar filmul (vrei sa-ti gasesc eventual discutia cu pricina ?) si a doua sursa ar fi cartile, materialele pe aceasta tema.

Vrei sa incep sa pun linkuri pe aici care sa demonstreze ce am spus (daca din film nu pricepi)?

Asadar, ce este ridicol in ce am spus?
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif