Originally Posted by halebardul:
Tu inca mai vorbesti? Am plecat de scarba ta si de suparare ca adminiii nu-s in stare sa discearna corect unde e buba.
|
Intervin cu o doza de discernamant sanatoasa! Sper sa nu fie nevoie sa revin!
Tin sa-i dau dreptate lui keepwalking in acest conflict, de fapt, cred ca toata treaba asta se vede de la o posta iar "discretia" moderatorilor e doar un bun-simt exagerat condimentat cu o oarecare amprenta de compasiune vis-a-vis de omul din spatele nick-name-ului "halebardul".
Intr-un raport de comportament fair-play as da urmatorul scor (cifrele fiind si note): 8 - 2 for Keep.
Nu am nimic cu Halebardul, imi parea un forumist amuzant, cam cronofag si ineficient dar angrenat binisor in ce se intampla pe-aici. Faptul ca mi-a laudat story-ul castigator la Dragobetice, "punandu-se bine" cu mine, nu m-a influentat in a-l judeca justitiar, echitabil, corect; story-ul meu avand valoarea pe care o are ce nu scade sau creste sub comentariile altora.
Originally Posted by halebardul:
Nu vreau sa comparam cate am facut eu pentru forum si cate tu, cel alintat si "care a renuntat pentru o clipa sa mai fie un domn".
|
Citind o astfel de afirmatie, tind sa cred ca:
- ori astia doi (keep si hale) insceneaza un razboi ca sa mai anime forumul;
- ori Halebardul da dovada de un umor subtilo-zdravan.
Daca, chiar, "e pe bune", atunci tin sa-i mentionez halebardului ca acest "unknown-nobody": keepwalking, m-a incurajat si m-a sfatuit folositor de multe ori in incercarile mele esuate de a dospi ceva palpabil prin atelierul de scenaristica si cum eu unul voi vinde un scenariu la Hollywood pe viitor, practic keepwalking a contribuit la ridicarea cinematografiei romanesti (in sus). Ca sa nu mai spun ca fostul proletar a contribuit si dincolo de acest forum, ajutand cu "donatii" si
unii useri de pe cinemagia. Un act demn de toata omenia posibila intr-o lume lipsita de omenie care se sfasie si pt un loc intr-un tramvai.
Originally Posted by Mistah J:
Hai, man, mai lasă-l... De ce să-l închizi? Nu se ceartă nimeni, nu se înjură, e doar un schimb de idei în contradictoriu.
|
Ii multumesc lui Mistah J pt curajul de care a dat dovada, fara de care mesajul meu nu ar mai fi putut exista!