View Single Post
Old 06 Jul 2009, 11:07   #20
notorious
NBK

notorious

@ pitbull

mai mult sau mai putin temporar, musiu. chestia e ca la noul servici e frecouch de la menthe (corecteaza-mi anglo-franceza daca e cazul) si imi mai clatesc ochii cu cinemagia, pe care macar e activitate si cativa posteri dotati cu inteligenta din cate vad...

aseara am descoperit alt guilty pleasure - 'the house on sorority row'. in fine, rog fanii horror sa nu judece filmul dupa poster (cu o blonda tatoasa zbierand) si sa-si pastreze parerile proaste pt continutul in sine. e horror de-ala cu 'cine-i acolo ?? raspundeti !!! eileen ?!' dar cine are rabdare pana la sfarsit o sa se delecteze cu un act final cu niste sedative, halucinatii creepy si un suspans chiar hard.

acest surprinzator de non-jalnic slasher din anii '80 (caruia i se va aplica tratamentul cu remake-ul anul acesta) fura fara jena din 'les diaboliques' (cadavru aruncat in piscina murdara care ulterior dispare si reapare), 'halloween' (umbre si siluete indistincte pe fundal), chiar 'vineri 13' - baiatul care omoara fetele care i-au facut felu' mamei sale. da iama prin filmele de groaza mai mult sau mai putin bune cu o verva inimaginabila, comparabila cu verva cu care tarantino citeaza din western-uri si noir-uri clasice. iar cliseele sunt atat de insensibil aruncate in fata (baiatul e diform, desigur, vorba 'ceea - 'psihopatul pana nu este diform, parca nu e psihopat conform'), incat e chiar amuzant. dar, dupa cum ziceam, ochii mari la ultimele 20-30 min.