View Single Post
Old 06 Jul 2009, 10:43   #134
keepwalking
Guru

keepwalking

Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by keepwalking:
ideea era ca halebardu parea profund dedicat acestui forum, acestui site, acestei comunitati, etc., etc.
fiind in situatia de a suporta o pedeapsa conforma cu regulile forumului proslavit, brusc, a dezertat de la spiritul de fair-play la care facea atatea referiri.
initial venit aici ca umil discipol, a devenit tot mai imperativ-santajist.
nu e nici primul, nici ultimul, cum probabil ca isi inchipuie.
doar ca totul e teatru ieftin.

Tu inca mai vorbesti?
Am plecat de scarba ta si de suparare ca adminiii nu-s in stare sa discearna corect unde e buba. Nu vreau sa comparam cate am facut eu pentru forum si cate tu, cel alintat si "care a renuntat pentru o clipa sa mai fie un domn".

Despre proslavire, ai ramas cu o fixatie in cap, ca un cui: am observat odata ca pe trafic.ro cinemagia e pe locul 1 la categoria forumuri de cultura, i-am zis felicitari si la mai mare si tu ai sarit ca-s pupincurist. Tu nu te bucuri cand acest forum are succes? Atunci de ce mai stai pe el, de ce-i mai iei apararea?

Forumul meu merge foarte bine: are 23 de useri, 842 de postari, in numai 3 zile de activitate. Calculeaza tu cate clickuri inseamna asta si vezi ce bine i-ai facut tu cinemagiei.
E fara reclame, cu multe optiuni in plus, nu scoate nimeni bani de pe urma lui, e doar din pasiune.

A, si sa nu uit: se numeste cinematograf.myforum.ro.

Gata, nu-ti mai raspund, chiraie cat vrei.

bai, gandesti foarte ciudat.
ce inseamna "cate am facut eu pt forum, si cate tu?".
exista vreo norma de lucru, un pontaj, ceva?
contabilizam cat de mult papagaliceste cineva pe forum?
aici, da, recunosc, ai fost mult mai productiv decat mine, in sensul ca ai deschis tot felul de subiecte de larga respiratie intelectuala.
in rest, esti stupid si tendentios cand afirmi ca, vezi Doamne, din cauza mea cinemagia pierde cativa useri care intra pe forumul tau.
ai un stil santajist care-mi displace profund.
si mai ai tupeul sa intri aici si sa iti faci reclama la forumul tau, in fata unor oameni care te-au gazduit, te-au incurajat si te-au "alintat" la fel de mult ca si pe mine.
dar tu nu cunosti notiunile de recunostinta si loialitate.
keepwalking is offline   sendpm.gif