View Single Post
Old 06 Jul 2009, 10:29   #133
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Originally Posted by keepwalking:
ideea era ca halebardu parea profund dedicat acestui forum, acestui site, acestei comunitati, etc., etc.
fiind in situatia de a suporta o pedeapsa conforma cu regulile forumului proslavit, brusc, a dezertat de la spiritul de fair-play la care facea atatea referiri.
initial venit aici ca umil discipol, a devenit tot mai imperativ-santajist.
nu e nici primul, nici ultimul, cum probabil ca isi inchipuie.
doar ca totul e teatru ieftin.

Tu inca mai vorbesti?
Am plecat de scarba ta si de suparare ca adminiii nu-s in stare sa discearna corect unde e buba. Nu vreau sa comparam cate am facut eu pentru forum si cate tu, cel alintat si "care a renuntat pentru o clipa sa mai fie un domn".

Despre proslavire, ai ramas cu o fixatie in cap, ca un cui: am observat odata ca pe trafic.ro cinemagia e pe locul 1 la categoria forumuri de cultura, i-am zis felicitari si la mai mare si tu ai sarit ca-s pupincurist. Tu nu te bucuri cand acest forum are succes? Atunci de ce mai stai pe el, de ce-i mai iei apararea?

Forumul meu merge foarte bine: are 23 de useri, 842 de postari, in numai 3 zile de activitate. Calculeaza tu cate clickuri inseamna asta si vezi ce bine i-ai facut tu cinemagiei.
E fara reclame, cu multe optiuni in plus, nu scoate nimeni bani de pe urma lui, e doar din pasiune.

A, si sa nu uit: se numeste cinematograf.myforum.ro.

Gata, nu-ti mai raspund, chiraie cat vrei.
halebardul is offline   sendpm.gif