Liviu-: Ideea acestui topic e continuata foarte bine aici, prin urmare acest topic e inchis, iar discutiile vor fi continuate acolo.
Deci, cred ca ni s-a intamplat tuturor sa dea peste un film 'din debara' - ocolit de critici dar cateodata si de public, fara prea mult tam-tam in jurul sau, dar care ne-a placut la nebunie.
ma rog, ideea e ca sunt destul de blazat momentan (filme & restu') - am chef de ceva care sa ma scoata din letargia asta si, in trecut, doar bombele 'ascunse', fara ceas, m-au mai 'trezit'. puteti sa-mi dati ceva exemple de astfel de filme ?
incep eu - prin ianuarie a.c. am vazut 'eden lake', cel mai dur horror britanic pe care l-am prins vreodata ('the descent', din echipa caruia vine regizorul, de altfel, james watkins, parea 'vrajitorul din oz' pe langa acesta) si un 'deliverance' al noului secol. e 'de groaza' dar mai degraba la figurat, adica iti musti unghiile, iti transpira palmele si, in final, realizezi ca nu l-ai privit, ci mai degraba 'i-ai supravietuit' (asta e de la un critic american). nu are vampiri, varcolaci, ucigasi mascati, nici macar casete video, ci niste pustani de 13-15 ani, dar iti intorc stomacul pe dos si iti pun nervii la rotisor mai eficient decat niste
zombies de-ai lui raimi, romero sau boyle.
merita.
anyone else ?