View Single Post
Old 03 Jul 2009, 10:21   #7
notorious
NBK

notorious

@ ricutza - LOL, inseamna ca abia astepti '2012'.

placeri vinovate am o tona. as incepe cu vineri 13-urile (TOATE! in afara de ala in spatiu) la care ma uit cu nesat cu toate ca recunosc, la modul obiectiv, ca sunt niste jeguri care calatoresc cu viteza luminii prin kk.

another one is 'speed 2', da, ala cu vaporu care o ia pe uscat si in care willem dafoe ranjeste intr-una. dar nu m-am plictisit o clipa la el.

iar referitor la ce zicea pauline kael (usera noatra, adica ): hmmm... eu n-as baga 'true blood' la capitolul guilty pleasures. e un serial aparent simplu si conventional, dar cine scotoceste adanc va gasi critica sociala acida, pledoarii pt toleranta minoritatilor (god hates fangs, right?), misto autentic la adresa americanilor din sud... ma rog, debutul sezonului al doilea m-a cam pliktisit, pt ca intindea pelteaua din sezonul intai... asta in conditiile in care serialele hbo de regula merg pe intrigi noi, oarecum detasate de precedentele, pe masura ce se succed sezoanele.

anyway, tipul ala, alan ball, has got the smarts.