View Single Post
Old 02 Jul 2009, 10:02   #30
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Neuptolem:

Speed 2 (90% neval.) - un esec total alandala aia cu vasul, fara Keanu Reeves, fara un scenariu captivant, fara acelasi sound, etc.
Matrix Reloaded (50% neval.), in afara de urmarirea pe autostrada si conversatie cu Arhitectul filmul e un fas, comparativ cu prima parte ce are un anumit ritm, suspans, original, nu mai tre sa explic.
Matrix Revolutions (80% neval.) - au mutat povestea in real life - naspa! filmu' era "Matrix" - si au explicitat-o prea mult, rasuflata, umflata cu action obositor de te durea capu', dupa film vedeam roiuri de santinele si scheme jujitsu si atat.

Si ca sa vezi de ce e mai ok sa motivezi un pic.

Si Speed 2 si Matrix 2 si 3 sunt exemplul cel mai clar de filme facute pentru ca precedentele avuisesera un succes foarte mare la public. Desi stiu ca am mai avut discutia asta si mai demult, pe mine nu ma poate convinge absolut nimeni ca in momentul cand s-a facut Matrix, creatorii aveau in plan si continuarile. Asa cum se vede clar la Matrix 2 ca sunt lasate anumite chestii deschise pt Matrix 3, la fel de clar se vede ca primul n-are nici o legatura cu urmatoarele (exceptand 4-5 personaje).
A face un sequel dupa ceva ce nu mai cere in mod clar o continuare mie personal mi se pare o idee ratata total din start. Mai ales daca nu esti capabil sa pastrezi actorii initiali (vezi Speed).