De acord cu Keep,desi ce probabil il deranjeaza pe Halebardul la el e lipsa lui de entuziasm,indiferent ca e vorba de vreun festival sau de un anticipated movie. Tre sa recunosti Keep ca ne cam tai elanul si te iei de noi daca ne vezi mai excited - cum a fost si in topicul cu Cannes 2009,toata lumea comenta ca de abia astepta sa vada reactia la filmul x si y si tu ne numeai snobi,neavand niciun interes sa discuti despre premii.
Si da,in scris toata lumea e mai curajoasa,se simte mai stapana pe sine, caci prin evitarea unui contact vizual. Iti poti ascunde defectele,slabiciunile,punandu-ti o masca pe fata. In scris eu ma simt mult mai libera,pun pariu ca unii ar fi insa surprinsi sa afle ca in realitate sunt timida

.Cred ca daca ne-am intalni face-to face, toti am fi prieteni

.
Cat despre banari,debanari, propun sa nu se mai deschida astfel de topicuri daca banarea nu tine mai mult de doua saptamani-trei. Adica,ce naiba,nu am nimic impotriva lui Hale,dar nu cred ca moare cineva 5 zile fara el.Cu atat mai mult cu cat stiti ca revine,nu vad sensul acestor topicuri. Iar Ambra...inteleg ca are simpatizantii lui,eu nu il cunosc,nu i-am urmarit mesajele,asa ca nu ma pronunt,dar fiecare trebuie sa isi asume ce scrie.A incalcat regulamentul,plateste.Oricat de simpatic ti-ar fi un anumit user,banarile trebuie sa fie date pe considerente strict obiective.
Si asa vor reveni toti,nu va faceti griji

.Doar spammerii si userii irecuperabili (desi nu cred ca avem asa ceva

) ar trebui banati definitiv.Poate si Suspectu' ar reveni la sentimente mai bune daca i s-ar da drumul, pana sa dea de ALS a fost de treaba,apoi nu stiu ce s-a intamplat de a luat-o razna.