Pai clar ca nu a avut impact la noi,cu asa tara de dobitoci si insensibili si mari smecheri este de inteles ,eu am crezut ca celor mai in varsta le place M.J. dar nu e chiar asa ,prea putini sunt cei care i-au apreciat melodiile ( de romani e vorba) si apropo de concertul din '92 ,era normal sa fie multa lume ,ca numa ce am scapat de Ceausescu si lumea a vrut distractie ,dar problema s-a rezolvat prin '95 (cred) odata cu aparitia muzicii " originale" romanesti: MANELELE .Si asa eram tampiti si inapoiati ,odata cu astea ne-am dus de tot ,eu am ascultat ce a zis Tatulici ,el ramas "masca" ,cand a vazut ce desfasurare de forta a adus M.J. cu el..si totusi omul avea o functie atunci ,pai ce sa zic de oamenii de rand,cand au vazut clar ca s-a lasat isteria ,prea putini realizand muzica de legenda ce o canta M.J.
Si pentru cei ce il contesta ,mai ales ca si cantaret ...ce pot sa va zic...rusine,rusine ,rusine sa va fie,nu aveti ce scrie aici,sunteti niste manelisti si ratati.....APRECIATI PE CINE MERITA CAT TRAIESTE...
|