View Single Post
Old 29 Jun 2009, 21:35   #896
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Pauline Kael:
Eu nu vreau banarea ei(nu e fata proasta,vrea doar sa fie rea si nu-i iese deloc),vreau sa nu mai fie moderator,pe Judex l-ai decazut repede din drepturi la propunerea ei,desi userii ti-au cerut:
1.sa se vada topicul cu pricina sters

Nu inteleg de unde atata interes pentru un rahat de topic plin de injuraturi adresate lui Stefan_C si Illo. Stefan_c a facut publice niste mesaje private,dupa care Judex si-a dat drumul. Nu mai stiu exact ce s-a scris,pe Illo parca a facut-o Judex jigodie sau javra,dupa ce aceasta a scris sa se ia atitudine pt ca nu e corect ca un moderator sa hartuiasca userii si Judex a continuat sa dea o lectie de anatomie, "invocand" anumite organe. Mie Judex mi se pare a walking contradiction,pare de treaba,dar cand il prinzi intr-o zi din aia,e un adevarat vulcan .Ban-ul e chiar pe merit,daca nu scria si in topic ceea ce ii scrisese individului pe PM,probabil nu lua.Oricum revine,nu va faceti griji .

Quote:
4.sa se discute si despre cinema(carti,pictura,muzica buna),nu ce-am visat azi-noapte cand ascultam pasarelele in cuptorul cu microunde.
Asta a fost tare !