View Single Post
Old 29 Jun 2009, 16:43   #12
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Eu nu vreau banarea nimanui.Dar ilo moderator? O ,da cand Stefando(supermoderator sau admin) imi spune ca sufar de diaree,ce pretentie sa ai la un forum de cultura?
Tipa nu-si face datoria cum trebuie,poate posta cat vrea ca user,i se permite cam ORICE insa ca moderator,asa ca nu vad sensul,atata timp cat li se permit supermoderatorilor si moderatorilor sa faca ce vor,sorry,that's not the right forum for me.
StefanDo,cand Ilot a spus despre mine ca sunt maritata si am copil nu i-ai dat avertisment.cand il jignea pe ALS si poza apoi in victima,n-ai luat masuri.Esti f agresiv cand vine vb de ea,dak unii au regim preferential,e normal ca altii sa se dea la o parte.
Cred ca sunt altii mult mai buni ca moderatori,pe saracul Judex voi l-ati pus si ea l-a inmormantat.Pacat de Cinemagia.
In plus,ilot nu face trafic ,Ambra ar face ca moderator,si nu ar fi atat tensiune si scandal,ilot e libera sa posteze cat si ce vrea in skimb!!!Sectiunea Iconoclasm e destul de dura si de interesanta,ALS,restul moderatorilor,Cinemania,nu l-ati vrea pe Ambra inapoi ca moderator? Si Ilot poate posta in voie,nu vreau banarea nimanui din prinzip.

Last edited by Pauline Kael : 29 Jun 2009 at 16:47.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif