View Single Post
Old 28 Jun 2009, 14:32   #10
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by Pitbull:
Nu gândi schematic, Halle! E usor sä decretezi: "un talent mare cred ca-si putea face pana la urma loc". Da, si eu cred cä putea... sau poate nu.
Färä sä cunosc detaliile, am aflat urmätoarele: dupä scandalul cu transcendentalii care i-a retezat sansa debutului cu "Sä mori ränit din dragoste de viatä", în anii '90 a fost de douä ori gata sä debuteze; proiectele au capotat din lipsä de fonduri (cum a fost si cazul meu, cu "Al treilea ochi", în '91 - si atâtea altele...) Apoi, în 2006, în sfârsit era gata sä reuseascä... si a murit de cancer, în martie... Chiar tu ziceai: "au debutat o groaza de neaveniti". Bose nu era de-ai lor... Si, ca vârstä, era prea departe de noua generatie. Avea cu patru ani mai mult decât mine - evident, capetele-pätrate îl considerau "bätrân" si nu erau în stare sä vadä decât cä nu debutase... Träim într-o lume prea de cäcat ca sä ne luäm dupä verdicte si principii morale (cinstite, dar rupte de realitate...)

Acum 15 ani cand am intrat in publicitate ma uitam cu invidie la tipul ala care era intotdeauna primul chemat sa faca toate acele reclame minunate (mi se pareau mie pe vremea aia); acum cred ca intuiesc un pic mai mult despre ce era in sufletul lui si ce consolare de proasta factura puteau fi acele melanjuri imateriale de 30-45 de secunde...
Airlight is offline   Reply With Quote sendpm.gif