View Single Post
Old 26 Jun 2009, 12:34   #144
bre
Guru

bre

am revenit

off topic - imi pare rau ca am pierdut podu' de flori, ieri

on topic: despre pecuitu'
-m-a ametit un pic jocul ala al camerei la inceput. aveam impresia ca o sa inceapa un thriller, dar pe parcurs m-am obisnuit
-mi s-a parut misto sfertu' ala de ora in care ne-a aburit cu discutia celor 2. si mi s-a parut foarte verosimila, adica multe cupluri chiar au dialoguri din astea : "esti supi?" " nu" "chiar nu" nu" " ma enervezi" "te uibesc" bla bla
-personajele: ana violeta mi s-a parut hipnotizantnta, cum disparea din discutie parca imi parea rau, imi ziceam "aoleo, acum o sa raman tot filmul doar cu nesaratii astia!". era ca un magnet, nush, probabil ca in realitate mi s-ar fi parut doar o curva bagacioasa si perfida, dar in film a avut un farmec aparte. dinuleasca le are cu rolurile astea, n-ai ce sa-i faci!
-mihaela mi s-a parut cu atat mai credibila cu cat am vazut reportajul ala cu ioana flora, de la forumeetingul vostru. acolo parea o fata atat de dulce si de simpatica, deschisa. in film s-a tranformat f bine, mi s-a parut super enervanta si cam insipida, pana si fata o avea schimbata. genul ala de gagica banala si cam acra pe care nu prea intelegi cum o poate iubi cineva asa de tare.
- si titieni a fost ok, ca amant cu fata de "bidon turtit" (nu mai stiu cine zicea pe aici dar am ras de m-am stricat) si printipii morale (nu chiar atat de) solide
- per ansamblu mi-a placut, m-a tinut in scaun, desi stiam cam ce se intampla