Originally Posted by jactati:
@sihaya: si eu ma gandeam ca orice fata ar fi vrajita de un slow waltz. pe de alta parte bachata lui andy s-ar putea sa aiba mai mult succes la fetele din ziua de azi. bachata e un fel de salsa (derivata din mambo) si in sprijinul ipotezei mele stau cele doua serii de Dirty Dancing (prima cu mambo, a doua cu salsa). asa ca ... time will tell. Inteleg ca si tu ai un baiat (sa-ti traiasca, sper ca petrecerea a fost OK), eu am doi si mor de curiozitate ce dansuri vor fi la moda cand vor incepe ai mei sa scoata fetele la dans. place your bets.
|
Multumesc pentru urari! (right back at you!). Si sa nu fiu inteleasa gresit. Iubesc slow waltz, la fel de mult cum iubesc salsa. Dar stilul acesta, bachata, mi se pare prea... nu gasesc cuvantul potrivit. (k nu vreau sa supar iubitorii acestui dans; si sunt destui, in lumea intreaga). Ii inteleg: lumea in care traim se deplaseaza cu viteza superluminica, asa k tinerii din ziua de azi au gasit o modalitate de a sari niste pasi, fara a fi prea deplasati (if you know what I mean). Si probabil copiii nostri vor dansa bachata, asa cum dansam noi acum tango.