Ce tot spun eu aici? Ai cati ani simti k ai. Si eu ma simt de 25. A fost un an bun. Am realizat multe din visurile mele la varsta aceea. Doar k acum, uitandu-ma in jur, simt k distanta dintre mine si cei de 20 de ani e imensa. Nu.mi place curentul emo (si noi aveam "mode", dar nu erau asa distructive, cel putin nu la adresa propriei persoane). Nu.mi plac hainele actuale, inclinatia lor spre sex, bautura si tigari. Mai ales k majoritatea o fac din spirit de turma. Dar asta nu are legatura cu topicul nostru.
Aici vb despre dans, care ar trebui sa fie mai mult decat o simpla frecare a doua corpuri, or a means to an end , the end being sex.
Pentru mine dansul e placere pura. si incepe cu melodia, care te invaluie usor, iti patrunde in suflet si.ti trezeste simturile. Si te surprinzi miscand usor degetele; mai intai cele de la picioare, apoi cele de la maini. Apoi te misti cu totul, condus de melodie. Conteaza mai putin daca pasii pe care ii urmezi sunt corecti sau nu, atata vreme cat sufletul se simte fericit, pentru k nu putem fi toti dansatori profesionisti.
http://www.youtube.com/watch?v=-p7jlzrQcM8&feature=fvw