Io n-am sa uit niciodata ce-am patit in anul 2. Lovindu-ma fix in acelasi loc unde cu cativa ani in urma suferisem o accidentare, m-am ales cu o inflamatie nasoala de tot pe tibie. Vreo luna abia am mers, de multe ori sprijinit de altcineva, bandajat cu comprese din varza si ceapa fripta - aveam pe picior un manson din ala cu plasa peste pansament, care era atat de strans ca sa nu se prelinga incat impiedica si circulatia sangelui. Trebuia sa fac proiectul de an, faceam mult teren, uneori n-aveam masina... Asa s-a intamplat intr-o zi hypercalduroasa de sfarsit de mai cand a trebuit sa revin spre casa de pe la Razoare. Cum era vreo 4 dupa-masa si lumea incepea sa iasa de pe la serviciu si sa inunde reatebeul, iar eu bani de taxi n-aveam, am mers la capatul lui 226, sperand sa prind un loc pe scaun pana la celalalt capat din acea vreme, Foisorul de Foc. Am gasit un loc, dar dupa 2 statii s-au suit niste dudui gen Apaca, dar probabil pensionare, iar una dintre ele a inceput sa se tanguiasca - e batrana, e bolnava, a fost operata mai demult. Bineinteles, o alta i-a raspuns iritata aratand catre mine: si uite pustii astia nesimtiti cum stau rascracarati pe locurile noastre. Bandajul era la mare vedere, eu fiind in pantaloni scurti. Ce dreq sa fac? M-am ridicat, am schipatat pana intr-un loc ceva mai liber, chiar m-au ajutat niste batranei!!! Gastele alea tot cu gura mare... Scarbos. Am reusit sa rezist intr-un autobuz din ce in ce mai aglomerat pana la capat, am coborat si m-am oprit in prima carciuma sa rad cateva beri de nervi.
PS
Sunt nefericit ca iar m-a pus aia pe ignore dintr-un motiv stupid.