View Single Post
Old 21 Jun 2009, 15:45   #11
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
bai mediaproletarule,
n-am sustinut nicaieri c-as fi un nobil cu sange albastru, asa ca de afirmatia ta ca as fi marlan ma doare-n cur. E profitabil sa fiu marlan cu unii ca tine, pot sa ii injur in voie.
Eu nu m-am amestecat in topicurile tale, asa ca de ce vii sa imputi aerul pe-aici? Ce te-ai gandit tu cu mintea aia a ta mica dar concentrata cand ai postat primul mesaj aici, ce putea sa iasa decat o cearta? Am impresia ca esti stalker si te tii de curul meu oriunde postez ceva. Credeam ca am ajuns la o intelegere, sa nu ne calcam pe bataturi, dar vad ca ma tot provoci. Esti mai prost si mai agresiv decat prevede legea. De ce nu-ti vezi de topicurile tale pline de substanta, cu discutii elevate numai despre film? De ce o cauti cu lumanarea? Iti place sa traiesti periculos?
Cat despre amestecul meu in viata ta privata, esti penibil: tu cu manuta ta cea mica ai facut ditamai topicul "Ho ho ho primul meu lung metraj". De unde as sti eu mai multe despre viata ta privata decat de pe forum?
Esti o pacoste si atrag atentia moderatorilor ca esti generator de scandal, cu toata falsa ta smerenie de fata mare. In cazul asta eu chiar nu te-am deranjat, si nu e prima data cand procedezi asa. Te rog eu pastreaza distanta, ne-am lamurit unul despre celalalt, scuteste-ma.
halebardul is offline   sendpm.gif