Se face remake american deja si dupa Thirst a lui Chan Wook Park care nici nu s-a lansat oficial inca
mai jos sunt
SPOILERE
Legat de LTROI, de cand l-am vazut m-am tot intrebat daca Eli se foloseste de Oskar sau este intr-adevar prietenie/dragoste din partea ei. Mie mi s-a parut ca dupa ce tipul care avea grija de Eli moare la spital, atitudinea ei fata de Oskar se schimba radical si devine cumva mai curtenitoare/ispititoare, cautand un inlocuitor. Pot pe de o parte interpreta asta ca fiind o dovada a singuratatii ei sau dar si ca un fel de viclenie vampireasca. Eli totusi are o experienta mult mai vasta decat Oskar, care e un neinitiat din toate punctele de vedere. Si incerc sa imi inchipui cum a inceput legatura dintre Eli si tipul care moare si cum ar fi Oskar dupa sa zicem 50 de ani in compania ei. In fond, daca Eli ar vrea sa-l aiba mereu pe Oskar cel de 12 ani langa ea nu l-ar face vampir? Si tocmai ambiguitatea asta ma face sa iubesc filmul si mai mult.
Also, nu-i asa ca scena de la piscina e made of awesome? Partea aia m-a lasat cu ochi cascati la ecran si o tot revad pe youtube de atunci si tot nu-mi vine sa cred cat de bine e realizata, directing win!