View Single Post
Old 21 Jun 2009, 01:01   #39
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by stefan_c:
Originally Posted by miercuri:
I <3 Cristina Ricci but damn, poza aia e naspa.
Si Megan Fox e asa o Angelina copycat si an attention whore incat m-am obisnuit sa fac abstractie de ea.

miercuri...who the hell do u think u are?
din cate stiu eu(sau poate sunt eu prost informat) nu-mi aduc aminte sa fi auzit vredoata in viatza mea de tine esti vreo vedeta si nu stiu eu?
daca tu crezi k megan fox e o Angelina copycat...spune-mi si mie in ce sens? de ce? ca vrea sa ajunga o actrita cunoscuta, precum Angelina? spune-mi si mie ce actrita nu si-ar dorii sa fie macar 10% din ceea ce e Angelina,sau sa realizeze ce-a realizat ea?
attention whore? why?
nush...sunt multi care critica si critica total aiurea!
dupa parerea mea...totzi actorii merita laude...de ce ? pentru ca incearca sa faca ceva cu viata lor...ca o fac bine, prost, mediocru sau exceptional...o fac... tu ce faci? stai in spatele monitorului si aduce insulte super tare
deci..ma vad nevoit sa te mai intreb o data.. who the hell do u think u are?
oho, s-a spart teava cu smilies?
I think I am entitled to an opinion just as much as the next person, nu e nevoie ca tu sa fii avocatul lui Megan Fox dandu-mi in cap pentru ca 1. nu o sa-mi schimb parerea 2. nu o afecteaza cu nimic, asa cum nu o afecteaza nici faptul ca mie mi se pare an Angelina copycat (postura, tatuajele, buzele cu implanturi, puh-leez)
Each to his own.
Atata timp cat Megan Fox o sa mai dea raspunsuri imbecile in interviuri si o sa-si pastreze atitudinea asta, allow me sa nu dau doi bani pe ea nu e nici prima nici ultima actrita frumoasa de la Holywood si in nici un caz cea mai talentata, cel putin filmografia ei nu-mi spune absolut nimic.

uite un link cu raspunsuri idioate din diverse interviuri, de aici am tras concluzia ca e o mare attention whore.

Last edited by miercuri : 21 Jun 2009 at 01:09.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif