View Single Post
Old 20 Jun 2009, 18:09   #34
stefan_c
Senior

stefan_c

hmm.... da....folosesc foarte multe smilies in general..dar asta chiar nu e important..e doar un mod de a te exprima
buticut...respect parerea ta...dar eu n-am pus problema in felul asta..."nu-i critica pentru ca nu faci ce fac ei"...eu am pus-o in sensul ca un actor,prin natura job-ului sau, poate fi criticat sau laudat...dar din punctul meu de vedere....merita un pic de apreciere,indiferent de orice... asa cum sunt ei,prosti sau buni..de ce? pentru ca au curajul sa se duca si sa faca un job care te expune in fata a milioane de "critici"... sa apari la tv,pe marile ecrane si asa mai departe...si nu cred ca este atat de ushor...
eu nu am nimic personal cu miercuri sau cu oricine altcineva in general..dar ....comentariile ei au fost ..intr-un fel...nu stiu.... e simplu sa stai in scaun si sa spui cateva cuvinte jignitoare..dar..cred ca ar trebuii sa ne gandim si la efortul si sacrificiile pe care le fac acesti actori pentru noi,consumatorii...
eu in general nu critic actorii..pentru ca nu stiu...nu ma consider indreptatit sa fac asta....
eu critic pe altii gen "vedetele" noastre autohtone care se remarca doar prin prostie si lipsa totala de educatie
in fine...
stefan_c is offline   Reply With Quote sendpm.gif