Originally Posted by stefan_c:
Originally Posted by miercuri:
I <3 Cristina Ricci but damn, poza aia e naspa.
Si Megan Fox e asa o Angelina copycat si an attention whore incat m-am obisnuit sa fac abstractie de ea.
|
miercuri...who the hell do u think u are?
din cate stiu eu(sau poate sunt eu prost informat) nu-mi aduc aminte sa fi auzit vredoata in viatza mea de tine  esti vreo vedeta si nu stiu eu?
daca tu crezi k megan fox e o Angelina copycat...spune-mi si mie in ce sens?  de ce? ca vrea sa ajunga o actrita cunoscuta, precum Angelina?  spune-mi si mie ce actrita nu si-ar dorii sa fie macar 10% din ceea ce e Angelina,sau sa realizeze ce-a realizat ea?
attention whore? why?
nush...sunt multi care critica si critica total aiurea!
dupa parerea mea...totzi actorii merita laude...de ce ? pentru ca incearca sa faca ceva cu viata lor...ca o fac bine, prost, mediocru sau exceptional...o fac... tu ce faci? stai in spatele monitorului si aduce insulte  super tare
deci..ma vad nevoit sa te mai intreb o data.. who the hell do u think u are? 
|
Wow,ce de smileys. E asa de kindergarten chestia cu: "Nu-i critica,pentru ca tu nu faci ceea ce fac ei". E ca si cum te-ai duce intr-un restaurant si ti-ar fi interzis sa spui despre mancare ca are un gust rau,doar pentru ca tu nu stii sa o gatesti. Eu personal nu mi-as dori sa fiu precum altcineva,nici macar 10%, Angelina chiar nu e modelul meu in viata.As vrea sa imi urmez eu propriul drum,to be...myself. Coafura,rochia, chiar si tatuajul de pe spate al lui Megan au un aer de Angelina.
Megan Fox imi aminteste de:

Kinda hot

!