Thread: "Knowing"
View Single Post
Old 19 Jun 2009, 13:53   #6
dovey
Junior
 
dovey
 
Join Date: May 2009
Posts: 63
Nicolas Cage face din toate filmele in care joaca o veritabila bomba cu ceas pentru spectatori; nu ai nici o siguranta cand iti cumperi biletul la cinema, motiv pt care tot mai multi decid ca Nic al nostru merita un download, doar asa, de curiozitate.
Knowing ar fi putut fi mai mult decat 2 ore petrecute sambata in fata calculatorului sau la cinema; s-ar fi putut transforma intr-o lectie incitanta de numerologie, de cunoastere. Sigur, nu e cazul produsului finit! Nu pot spune ca a fost foarte rau, vizionarea nu mi s-a parut a fi amica cu Inchizitia spaniola, dar chiar si asa, aveam mereu senzatia ca se puteau face multe. Cage e un actor cu dubla personalitate: ori il joaca pe eroul "intamplator", ori e ratatul care se taraste afara din noroi.
A avut si alte incercari actoricesti, dar tot astea 2 se muleaza cel mai bine pe caracterul lui artistic.
Filmul ar fi castiga si de pe urma lui Rose Byrne, care emana un farmec atemporal, potrivit paca cu dilema numerelor si a sfarsitului propus de ele. Dar saraca Rose nu a prea avut multe de zis sau de facut, inafara de a completa decorul.
Per total, Knowing e o incursiune oarecum incitanta, oarecum dezamagitoare intr-un subiect care se cerea exploatat la un alt nivel.
Hai Nic, ca totusi, se putea si mai rau...
dovey is offline   Reply With Quote sendpm.gif