Ghici ciuperca cine-i
Nu ma pronunt in privinta revenirii lui Pauline pe forum. Eu nu iau partea nimanui. Sunt un justitiar, am spus si repet, asa ca nu pot sa fiu partinitor. Am si eu slabiciunile mele, Pitbull ma cunoaste. De altfel, el a avut ocazia sa isi dea seama de asta citindu-mi scenariile.
Acum sunt intr-o pauza, nu de inspiratie, de asta nu duc lipsa niciodata, doar sunt al naibii de bun, Pitbull stie asta. Sir, yes, sir, tu ma cunosti. Motivul pauzei este ca nu sunt motivat. Scriu atat de bine, dar cine sa citeasca ce scriu cata vreme in atelier bate vantul, iar despre filme nu mai vorbeste nimeni pentru ca toata lumea se inghesuie in cafenea.
Vreau sa salvez cinemagia si sper ca Gloria si Stefan sa ma sustina. Si pentru ca nu ma rezum la vorbe, ci recurg la fapte, propun impartirea userilor pe categorii. Sa fie infiintate niste grupuri, asa cum este cel de scenaristica, al carui membru sunt cu mandrie. Sa existe grupul care discuta despre filme si grupul celor care prefera sa bea cafea. Iar cele doua grupuri sa nu poata interactiona, sa fie grupuri distincte. Propun, deci, sa impartim forumul in doua, iar accesul sa fie restrictionat in fiecare parte. Sa se poata intra in grupuri numai cu aprobarea virtuala a Gloriei si a lui Pitbull.
Astept reactia Gloriei, pentru care am tot respectul, fatuca asta chiar stie ce face, si a lui Stefan, precum si sustinerea lui Pitbull.
Poate ca daca se vor lua masurile necesare voi putea scrie si eu ceva. Am in minte un scenariu beton. Am pregatit un top de hartie, am ascutit zece creioane, dar nu am gasit starea necesara sa ma apuc de scris. Presimt, insa, ca noaptea asta o sa imi vina inspiratia.
Fiti pe faza! Va tin la curent.
|