Originally Posted by illotempore2002:
@Cinemania,
poti sa-,mi explici si mie cum percep eu cultura rock? vad ca ai aprobat o aformatie fara sa stai sa si judeci inainte....etsi sigur ca sunt un outsider?
in caz ca nu stiai, am crescut cu muzica lui Hendrix in casa, a lui Cream, Doors, The Who si Bob Dylan...iar cand am ajuns la adolescenta si am plecat de acasa generatia woodstock era demult fumata
|
desi e "roacker" nu cred ca a fost genul de "satanist" nu a avut ganduri suicidare si pt el cultura rock nu a avut valente negative, depresive, cum se obisnuieste.
|
un true rock-insider stie foarte bine ca satanismul nu are nici o treaba cu rock-ul/metal-ul...kkturile facute de unii, cica in numele "satanismului" se aplica in schimb la multi rockeri, dar asta nu-i face satanisti...ca s-a nimerit ca o anumita parte dintre rockeri sa fie "true satanists"...well
din moment ce ai spus din start ca nu crezi ca am fost genul de "satanist", stiind ca sunt "rocker", am presupus un anumit lucru despre tine...ca s-a dovedit a fi wrong in ceea ce te priveste...well, my bad...really sorry
daca eu as scrie maine in ziar ceva de genu "Basescu nu e homosexual", cum ar suna ?
dar eu stiu ca ceea ce ai vrut sa spui a fost cu sens pozitiv
DAR
[...] bazate pe simplul fapt ca iti place sa te auzi vorbind
|
asta nu-mi prea place!