View Single Post
Old 15 Jun 2009, 09:41   #173
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by illotempore2002:
@ cinemania, draga, mai scriem ceva si pe la film clasic, sa nu zica lumea ca-s numai o mahalagioaica interesata de barfe si de defectele altora

despre Cinemania. il cam doare in cur de toate. e baiat de gasca, are multe interese artistice, dar nu se consuma el prea tare, in sensul negativ. desi e "roacker" nu cred ca a fost genul de "satanist" nu a avut ganduri suicidare si pt el cultura rock nu a avut valente negative, depresive, cum se obisnuieste.

cred ca mai are o sora si s-a avut bine cu parintii lui, desi, ca in cazul lui Buticutz, acestia il cam cicaleau. Are multi prieteni si a avut mereu. Cel mai important, cred ca are prieteni foarte vechi (ceea ce nu e ceva cotidian, de exemplu eu nu am prieteni vechi pt ca ma plictisesc repede de oameni si rup legaturile cam dupa 1 an - 2 de prietenie).

Cinemania nu e foarte pretentios la gagici, cred ca a avut iubite destul de banale Nu-l cunosc, nu stiu nimic despre el, dar asa cred. A avut relatii stabile, confortabile, dar nu foarte pasionale.

nu ma doare...dar stiu la ce te referi: e vorba de acel relax

am citit Biblia Satanica si o gramada din ce a scris Anton LaVey..din interes 'artistic' desigur

am avut ganduri suicidale, dar aprox. pt cateva secunde, pt ca a fost de ajuns sa privesc in jur si sa zic...neah, it doesn't fit me

am un frate

parintii (maica-mea in special) inca ma cicalesc

am cativa (singurii) prieteni de multa vreme

nu stiu exact ce intelegi prin pretentios
dar avand in vedere ca-mi place FEMEIA in general....adevarul e ca ea ma poate cuceri foarte, foarte usor...dar mult mai usor ma poate pierde...pac pac

am prietena de 6 ani
cat despre pasiune...eh...we have ups and downs