Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by ricutza:
Pitbull, Tara a ramas la parintii mei (dar o vizitez regulat...aproximativ o data la doua luni). E bine, sanatoasa si voioasa, vesnic in conflict cu doi maidanezi aciuiati pe langa casa parintilor mei. O am cu mine pe Laia (o Westy) de care nu stiu daca ti-am zis. O am de la o prietena (care nu mai putea sa aibe grija de ea) de prin noiembrie 2007. E foarte haioasa dar face si o gramada de prostii.
|
Nu mi-ai zis de Westy. Poze, please.
Sunt fericit cä Tara (Miss Täriceanu, cum îi ziceam eu) e ok.
Ale mele s-au dus în doggies-heaven: Arella în 5 iunie 2008 (chist hidatic cancerizat), Diva în 19 mai 2009 (cirozä).
Nu pot träi färä. Luna asta, voi alege între douä îngerite: o Rotweiller si o Bullterier.
|
Imi pare rau de Diva. Stiam de Arella.
Te inteleg ca nu poti fara. Nici eu n-as putea. Vreau sa spun ca noi ne facusem un acvariu de apa sarata (cu Nemo si Dory si stelute de mare si multe animalute super funny). Si cand ne-am intors din ultima vacanta din Romania, am gasit absolut totul decedat (anemona se blocase intr-una din pompe si omorase toate celelalte animale pentru ca se pare ca sunt otravitoare cand mor). Si in saptamana cat a trebuit sa asteptam pana sa ne putem lua pesti din nou, am crezut ca innebunesc. Eram asa de deprimata! Ma tot uitam la acvariul ala gol.... Si vorbim acum de pesti (nu catei, pisici sau alte pet-uri mai decente), deci oricum interactiunea cu ei era minima.
Unde sa-ti trimit pozele?