am vazut "Up". dublat. 3D. as fi vrut sa il aud pe Cristopher Plummer dar asta e....m-am "multumit" cu Rebengiuc pe post de explorator nebun.
pasaroiul e desenat genial. la fel si grasanu' din film. efectele 3D slabe rau. de ce? simplu! "there is no thrilling 3D senzation in the entire movie", cum ar zice "the average american consumer". or, the average american consumer este etalonul cel mai obiectiv pentru distractii tip luna park.
mai bine il lansau doar 2D. pixar rulz in materie de expresivitate a personajelor desenate. filmul un pic prea melodramatic si prea trist pentru gashka de pusti care se presupune ca e targetul acestui film. nu prea le au pushtii cu actiuni in judecata pt lovire, trimitere la azil a batranului pe motiv ca e "pericol public", moartea sotiei si alte momente cheie prea schematic prezentate, si prea subtil motivate. nu cred ca toti copii se prind, sau isi dau seama perfect ce se intampla.
cred ca o sa vad si varianta in engleza. for the sake of "Sher Khan" from the old days
Last edited by Floydman : 14 Jun 2009 at 22:34.
|