View Single Post
Old 14 Jun 2009, 22:04   #148
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Ce dragut ati scris despre mine (bine astept si partea a doua de la Illo ca altfel n-as mai recunoaste-o).

Stand printre straini lunile astea cred ca m-am dezobisnuit sa mai iau lucrurile asa in serios. Altfel cred ca as avea depresii constante la cat de directi si nediplomati sunt olandezii. Probabil ca de aici vine impresia de degajare si de "mers bine".
Plus ca am fost inconjurata de oameni super extaziati de filme in general, chestie care m-a binedispus. Imi dau acum seama ca in UNATC lumea e asa de stresata de ideea de a fi artist si profund si interesant, ca uitam ca noi de fapt iubim filmele. Cel putin eu asa m-am simtit in ultimii doi ani de scoala (ceea ce ar putea justifica comportamentul meu din toamana-iarna trecuta).

Pitbull, Tara a ramas la parintii mei (dar o vizitez regulat...aproximativ o data la doua luni). E bine, sanatoasa si voioasa, vesnic in conflict cu doi maidanezi aciuiati pe langa casa parintilor mei. O am cu mine pe Laia (o Westy) de care nu stiu daca ti-am zis. O am de la o prietena (care nu mai putea sa aibe grija de ea) de prin noiembrie 2007. E foarte haioasa dar face si o gramada de prostii.