View Single Post
Old 14 Jun 2009, 22:02   #147
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Ricutza.

Este critica si ii place sa patrunda in profunzimile lucrurilor. E genul care se documenteaza destul de mult despre un subiect insa nu rezista la aprofundari academice - la un moment dat se satura.

In copilarie cred ca a fost destul de introverta si copiii nu prea se jucau cu ea In scoala primara cred ca erau cateva persoane, 2 sau 3, care isi bateau joc de ea. A avut o relatie buna cu bunicii, cred ca parintii mai degraba au absentat din copilaria ei (????)
E un om care a suferit mult in adolescenta si postadolescenta, pana ce s-a maturizat si si-a ales alte prioritati (profesia).

Totusi, desi aici pe forum se comporta foarte civilizat, are o doza de agresivitate moderata pe care de multe ori o comunica celor din jur (in viata reala): a rpt brusc relatii, fie de natura profesionala, fie de prietenie.

In prezent, nu cred ca are o relatie stralucita cu parintii ei - nu vorbesc des si ii viziteaza destul de rar (adica inafara de sarbatori, de cateva ori in plus).

Deci Ricutza, te cunosc minim, nu detin nici un fel de date biografice despre tine, habar nu am cat am nimerit.

p.s. si lately i-au reusit multe. asta sunt sigura.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif