View Single Post
Old 14 Jun 2009, 21:44   #142
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by ricutza:
Originally Posted by illotempore2002:

Als - are indoilei in privinta propriilor capacitati. Nu e inca sigur pe el, nu e convins ca e atat de bun. De aceea pozeaza intr-o persoana extrem de selfconfident, ii minimalizeaza pe cei din jur si apeleaza frecvent la umilirea adversarului. Nimicindu-l pe cel din fata - el ramane in viata. Nu exagerez cand zic ca vrea nimicirea - a postat acum cateva zile cum ca vrea ca eu sa dispar. Metaforic, isi doreste moartea celor care nu il confirma.

p.s. in acest topic nimeni nu are nimic personal cu nimeni. and I mean it. let's just play.

Sunt nedumerita cum spui ca pe de-o parte nu e convins ca e atat de bun, si pe de alta parte spui ca e self confident. Mi se pare usor contradictoriu. Prima data cand am scris eu ceva despre ALS, il "condamnam" ca din contra nu isi foloseste la maxim toate informatiile pe care le detine (scria articole super simpliste pe niste subiecte unde clar stia o groaza de lucruri). Acum vad ca exact lucru asta i se reproseaza si nu prea inteleg de ce. Adica el chiar stie o multime de lucruri si nu e genul de om care sa se dea mare cu informatii pe care nu e sigur.
Pe mine m-a coplesit prima data cand l-am intalnit cu cata atentie mi-a dat (desi eram un nimeni), iar in discutiile in contradictoriu nu m-a jignit niciodata (asta probabil pentru ca nici eu nu cred ca l-am jignit (sper!)).

pozeaza in self-confident ca sa se convinga pe el si pe ceilalti ca este foarte foarte bun
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif