Originally Posted by Judex:
Asa cum a spus Leo la topicul despre plictisitori, esti enervata ca te-am iubit. Sau cum vorbeam mai demult noi doi, daca e finita cantitatea de iubire, atunci aproape toate sentimentele le-am acaparat eu.
Cat priveste parerea ta, iti dovedesti submediocritatea. Esti plina de prejudecati. Plus ca nu esti in stare tu sa vezi realitatea. Pentru ca, da, fara a fi vreun Adonis, in cele mai multe cazuri exercit o atractie destul de puternica in randul femeilor cu care intru in contact, iar respingerile sunt rare si, in majoritatea cazurilor motivate puternic - spre exemplu vreo alta relatie in care respectiva se afla implicata serios. Exceptiile de la regula asta le constituie pur si simplu proastele. Respingerile, atatea cate sunt, vin din partea meltencelor, tarancilor, cocalaritelor...
|
Mama, nu pot sa cred ca ai scris asa ceva. Deci nu intru in nici una din categoriile mentionate de tine, dar te asigur ca nu m-as putea simti niciodata atrasa de un om care prezinta astfel de pareri despre sine.
Cum poti sa fii atat de absurd sa crezi ca tipele care te resping sunt fie proaste, fie taranci fie cocalarite? Tu esti convins ca ai interactionat cu oameni la viata ta?
aaaa si te rog, nu fi atat de previzibil incat sa-mi raspunzi ca nu vorbeai cu mine deci nu e treaba mea! Nu de alta, dar chiar am luat personal categorisirea femeilor pe care o faci tu....