Originally Posted by corinka:
Illo:
Aroganta, se crede mai inteligenta decat este, ii place sa se "joace" cu ceilalti considerand ca are un atu: cunostintele de psihologie [in general astia de la psiho fac pe desteptii, de parca ar fi mai tari decat medicii psihiatrii].
Este foarte impulsiva, isi urmareste primul instinct si sare la harta, dar, daca isi da seama ca a gresit, se calmeaza.
Ii place sa faca pe interesanta. Are deseori comportament de mahalagioaica, probabil ca nu a primit o educatie aleasa, dar, ambitioasa fiind, s-a zbatut singura, s-a autoeducat, fara a reusi sa se cizeleze suficient.
Asta este impresia cu care am ramas eu citind ce ai scris pe forum. Nu sunt nici psiholog, nici sociolog, asa ca este posibil ca, partial, sa ma insel.
|
mama, ce tare...abia astept sa citesc si raspunsurile lui Illo (asa cum am mai facut si la alte subiecte mentionez ca raspund pe masura ce citesc)!
Sunt de acord cu prima caracteristica. Intr-adevar si mie mi se pare aroganta. Nu cred ca se crede neaparat mai inteligenta decat este, dar se crede mai inteligenta decat ceilalti. Ii place sa se joace si sa analizeze psihologiile celorlati useri (si as zice ca ii place sa descopere punctele slabe ale oamenilor). Considera ca are ca atu cunstintele in general nu numai cele de psihologie.
Sunt de acord si cu partea de impulsivitate. Si cred ca da , ii place sa fie centrul atentiei si sa fie considerata interesanta (asta presupunand de multe ori sa fie impotriva curentului).
Nu sunt de acord cu comportamentul de mahalagioaica si nici cu ce-ai scris dup-aia. Ii place sa fie dura pentru ca asta o face interesanta in ochiii celor carora vrea sa le castige atentia.