View Single Post
Old 14 Jun 2009, 19:23   #15
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by SE7EN1980:
Am si eu nevoie de ajutor. Merg la film de ceva timp impreuna cu o persoana foarte apropiata mie. Problema e ca gusturile nu prea coincid. Mie imi plac Kubrick, Fellini, VonTrier, filmele vechi din ani 30-40-50. Ea prefera comediile romantice mai ales cu Sandra Bullock,Hugh Grant sau Drew Barrymore, in general filmele vesele si lejere la care nu trebuie sa gandesti prea mult. Cum as putea sa o fac sa inteleaga si sa iubeasca filmul de calitate? Presupun ca e nevoie de timp si de niste pasi ce trebuie parcursi...timp cred ca mi-ar acorda dar eu nu stiu cum sa procedez. Deci va sunt recunoscator pentru sfaturi...

Dragul meu, eu sunt cinefila, am studii in domeniul filmului, am si facut cateva experimente si tot nu-mi plac majoritatea capodoperelor anilor '30, '40, '50. Asta nu inseamna ca nu pot aprecia ca sunt bune (ceea ce si prietena ta poate invata). Dar de placut, nu, nu imi plac.
Majoritatea filmelor care imi plac mie foarte mult, sunt facute in anii '80, '90. Pentru ca astia sunt anii cu care eu pot sa relationez foarte bine. Imi place si muzica din perioada respectiva pentru ca atunci am inceput eu sa-mi conturez gusturile si personalitatea.

Ca sa revin la problema ta, nu cred ca ai cum sa faci pe cineva sa iubeasca niste filme doar pentru ca citeste anumite carti. Eu ti-as sugera sa incerci sa cauti filme ale unor regizori mai contemporani. care sa nu fie nici comedii romantice, nici "vechituri", si sa va faca placere la amandoi sa le vedeti. O data ce amnadoi va veti dori sa discutati despre ele, o sa constati ca va exista si o crestere.