View Single Post
Old 13 Jun 2009, 20:11   #124
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by illotempore2002:

e genul popular. putina lume o antipatizeaza. si nici ea nu are antipatii fata de altii. uneori mai face cate o coalitie cu cineva, in baza afinitatilor.

True! La noi in clasa au existat multe grupulete, dar eu eram oarecum persoana omniprezenta, mereu bagata in toate si in touch with everybody . De obicei faceam coalitie impotriva profesorilor . Cat despre cercul meu de prieteni, sunt un fel de arbitru cand mai exista mici diferente. Dureaza ceva timp pana sa imi sara tandara, nu ma enervez foarte usor, dar cand se intampla acest lucru,supararea chiar ma tine,nu sunt genul pe care sa il injuri si dupa 5 minute sa vii sa il pupi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cand sunt nervoasa de obicei ma izolez pana ma linistesc, ca sa nu imi vars veninul pe oameni nevinovati .

o cam plictisesc parintii ei, dar nu se cearta cu ei. ii accepta asa cum sunt. nici ea nu a avut o copilarie prea grea.

Nu am avut o copilarie prea usoara, dar greutatile nu au avut de a face cu parintii,care au incercat mereu sa imi ofere totul,astfel incat sa nu imi lipseasca nimic. Aproximativ toate certurile din familie s-au iscat datorita unor prostioare, mai ales ca mama avea stilul de a ma certa de ex. "Vezi ca te-am prins ca nu dormeai inca la ora 4. Dar saptamana trecuta ai facut si aia si atunci ai mai facut si aia si aia...", practic incasam o bataie pentru toate prostiile pe care le facusem luna respectiva ,desi mai fusesem certata o data pentru ele la vremea respectiva .

usor obsesiva si fixista dar daca e sa dam conotatie pozitiva acestei fixatii, e genul care aprofundeaza. nu trateaza mai nimic cu superficialitate. are cele mai mari note din clasa si totusi putini o numesc tocilara.

Yeah,doar usor, nu insist prea tare cu fixatiile mele si nici nu le invoc prea des, nivelul meu de obsesie e inofensiv . Hehe obisnuiam sa am note mari,oricum nu am avut in niciun an media sub 9,desi imi amintesc ca din a VII-a scadeam in fiecare an,astfel incat in a XII-a am ajuns sa am media in jur de 9.20. Hehe de fapt nimeni nu ma numea tocilara,nici n-ar fi avut de ce .

e focusata, stie ce vrea de la viata.
Yup! Doar ca aspiratiile mele sunt mai mari decat posibilitatile...pt moment .