Sunt proaspat divortata in urma unei casatorii in care sotul meu nu a avut capacitatea sa ma inteleaga. Am divortat azi si m-am decis sa plec pentru o vreme de acasa. Sa incerc o viata noua in alta parte. In Nevada. Aici am cunoscut un mic grup de prieteni, cowboys. Cu unul dintre ei am infiripat o relatie, e un om simplu, fara posibilitati mentale prea mari insa observ ca pentru mine face multe eforturi. Ne-am mutat in cabana nefinisata a unui prieten, si ne-am apucat sa plantam flori si legume in gradina din fata. Din cand in cand, ne adunam cu totii, ascultam muzica la radio, dansam si bem whisky. Dansez foarte bine intrucat am fost dansatoare profesionista in nightclub-uri.
Intr-una din zile am mers la un spectacol de rodeo. Acolo l-am cunoscut pe Perce, un barbat tanar, rebel de care am fost atrasa instantaneu. Ne-am imbatat cu totii intr-un bar iar eu am demonstrat tuturor ca pot sa nimeresc mingea cu o paleta de mai mult de 10 ori. De cateva sute de ori. In tot timpul asta, toata lumea ma aplauda, puneau pariuri pe mine si scandau impreuna cu mine.
Partea amuzanta insa a luat sfarsit in momentul in care am plecat cu totii sa prindem cai. Nu crezusem ca Gay, barbatul caruia i-am acordat incredere, ar fi in stare de asta. Sa prinda cai pt a-i vinde urmand ca bietele animale sa fie taiate.
A fost cumplit: barbatii au descoperit un grup de 5 cai am suferit pt acei cai, vazandu-i cum sunt alergati, chinuiti, agresati, trantiti la pamant si imobilizati. Puteti vedea aici, ca sa ma intelegeti cat de mult m-a afectat
http://www.youtube.com/watch?v=BvGF0YhPSZg
Pana la urma, singurul care a vibrat la sensibilitatea si suferinta mea a fost tanarul Perce. Impreuna cu el, am fugit cu masina si am taiat funiile tuturor cailor, eliberandu-i.